Violine Georg Klotz 1770 mit Löwenkopf gestohlen

Dear all,

Yesterday evening (29-11-08) my trial-violin and 3 bows were stolen while travelling from Dordrecht to The Hague after a concert.
The violin is labelled Georg Klotz, Mittenwald, 1770 and has a lion head-scroll and a rather large corpus.
The bows are: a modern bow (unlabelled, attributed to Tourte) with tortoiseshell frog, a classical bow by Keith Sleeman with ivory frog, and a baroque bow (unlabelled, by Percy Bryant), also with ivory frog.
All this was in a dark blue square violin case with brown edges.
If you happen to come across one of these things or have a useful clue about it, could you PLEASE let me know asap?
Also, I’d like to ask you to forward this mail to as many musicians as possible.

Many thanks,
Cecilia Bernardini

bis 14. Januar 2009 in Den Haag
Tel. +31 (0)70 4274822, Mobil: +31 (0) 645 916 575 nach 14. Januar 2009 in London:
Tel.: +44 (0)20 7837 8888 2454, Mobil: +44 (0)77 8594 5481

und in niederländisch:

Beste allen,

Gisteravond (29-11-08) zijn de viool, die ik de laatste tijd uitprobeerde, en 3 strijkstokken gestolen toen ik van Dordrecht  naar  Den Haag terugging na een concert. De viool is gelabelled Georg Klotz, Mittenwald, 1770 en heeft een krul in de vorm vaan een leeuwenhoofd, en een vrij lange romp.  De strijkstokken zijn: een moderne stok (zonder label, toegeschreven aan Tourte) met een schildpadslof, een klassieke stok van Keith Sleeman met ivoren slof en een barokstok (zonder label, van Percy Bryant), ook met ivoren slof.  Dit alles was in een donkerblauwe rechthoekige vioolkist (merk: Musafia) met bruine randen. Mocht u een van deze dingen tegenkomen of andere tips hebben, kunt u  mij dat dan ALSTUBLIEFT zo snel mogelijk laten weten? Ik zou u ook zeer dankbaar zijn als u deze mail aan zo veel  mogelijk musici kunt doorsturen.

Hartelijk dank,

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

WordPress Cookie Hinweis von Real Cookie Banner